Піч булер'ян дозволяє опалювати будь-які житлові і виробничі приміщення. Піч булерян працює на твердому паливі, такому як брикети, дрова і деревні відходи і т.д. На першій стадії паливо тліє і виділяє пічні гази, а на другій стадії відбувається повне Догорание виділилися продуктів згоряння. Завдяки такій технології згоряння палива на одній повному завантаженні піч може працювати до 8 годин!
Печі булерьян серії "Техно" принципово не відрізняються від печей булерьян "класичних" в технології згоряння і конструктивних особливостях топки печі.
Відмінними рисами є:
- потовщена дверцята - 8 мм;
- нові кріплення на дверки, що дозволяють регулювати щільність прилягання дверки до печі;
- подача первинного повітря знизу;
- за рахунок меншої кількості зварних швів печі "Техно" більш надійні в експлуатації.
Всі печі виготовляються відповідно до ТУ У 27.5-20866186-001: 2015
У всіх печах типу "Булер'ян" і печах тривалого горіння застосована запатентована система допалювання димових газів, що дозволяє збільшити теплову потужність до 20% при тій же витраті дров в порівнянні з печами "Булер'ян" зі звичайним підведенням вторинного повітря.
Все булерьян (печі) додатково можуть комплектуватися:
- підставками;
- теплообмінниками - використання теплообмінника збільшить теплову потужність печі, збільшить ККД і власне зменшить споживання дров;
- бічними панелями;
- тепловими плитами.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні технічні характеристики: Булерьян серія "Техно" тип 00
Довжина, мм., Не більше *
710
Ширина, мм., Не більше *
460
Висота, мм., Не більше *
750
Маса, кг., Не більше *
62
Максимальна потужність, кВт.
6
Площа опалення, м 2 (стелі 2.5м.)
40
Об'єм опалювального приміщення, м 3 **
100
Діаметр дверцята топки, мм.
270
Діаметр димоходу, мм.
120
Довжина полін, мм.
450
Витрата палива на одне завантаження, м 3 / л.
0.02 / 20
* Габаритні розміри вказані орієнтовно
** Об'єм опалювального приміщення вказано для орієнтиру, і залежить від багатьох факторів, таких як теплові втрати через огороджувальні конструкції, висоти стелі, наявність вентиляції, вологості дров і т.д.